Beoordelingen

Uw beoordeling is succesvol naar ons team verzonden. Hartelijk dank voor het plaatsen van uw beoordeling, wij hopen u spoedig opnieuw te mogen begroeten!
Enkel geregistreerde gebruikers welke al eerder een voetbalreis hebben geboekt, kunnen een beoordeling plaatsen.
11 Beoordelingen -
0 1 2 3 4 (5,0/5)
Filteren:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sorteren op:

Geverifieerde aankoop
Arsenal - Liverpool
Gepost door op 7 november 2018
Waardering: 0 1 2 3 4 (5/5

VVR had mooie plekken voor ons geregeld in het Emirates stadion voor Arsenal - Liverpool, de kaarten arriveerden op tijd en de service was goed. Wat een mooie sfeer! VVR is een aanrader.



Geverifieerde aankoop
Manchester City - Manchester United
Gepost door op 13 april 2018
Waardering: 0 1 2 3 4 (5/5

D.d. 07 April zijn we s nachts vanuit het noorden des lands rond 02.00 vertrokken richting Calais met een volle tank diesel om vervolgens de eurotunnel te nemen tegen 07.00. In Folkstone aangekomen en na een vluchtig ontbijt hebben we onze weg vervolgd zuidelijk van Londen en richting Birmingham. Heel erg druk was het niet en tegen 14.00 arriveerden we in Manchester alwaar we makkelijk het stadion bereikten en de auto bij een plaatselijk autobedrijf kwijt konden, kosten 10 pound. Erg druk was het nog niet maar dat zou niet lang meer duren, na een goeie pizza konden we om 16.00 het stadion betreden. Vanaf boven op het voetgangerscarrousel konden we de spelersbus van Man. City zien naderen en plaatjes schieten. Na 1e fluitsignaal ging het zeker 20 min gelijk op, daarna begon Man city te domineren met prachtig voetbal. Stand 1e helft 2-0. Onze ploeg stond achter en zou er hard aan moeten werken om er iets aan te doen. Dat gebeurde wonderwel en we moesten ons inhouden nadat Pogba binnen 9 min de 2-2 intikte. Niet erg lang daarna de 3-2... superstand, hier bleef het ook gelukkig bij. Met een grote smile vertrokken we de 85 min. om voor de grote meute het stadion te verlaten. Aangesproken werden we nog op onze rode shirts die we onder onze jassen droegen van onze eigen plaatselijke club nadat we uitgelegd hadden dat we voetballiefhebbers zijn mochten we doorlopen om met een noodgang naar Birmingham te vertrekken waar we ons bedje gingen opzoeken in een lowbudgethotel kosten 56 euro.. perfect! Rond 07.30 vervolgden we onze weg retour richting tunnel die we van 12.30 konden nemen. Gas erop en terug naar het Noorden. Rond 18.00 terug thuis, wat een weekend!



Geverifieerde aankoop
Arsenal - Ostersunds
Gepost door op 14 maart 2018
Waardering: 0 1 2 3 4 (5/5

Via Marktplaats in contact gekomen met VVR. Had een kaartje nodig voor de Europa League wedstrijd Arsenal - Ostersunds. Nette communicatie via mail en WhatsApp. Afgesproken bij het stadion een uur voor de wedstrijd, waar ik mijn kaartje in ontvangst nam. Goede en betrouwbare gasten voor wanneer je een wedstrijdticket wilt kopen! Bedankt!



Geverifieerde aankoop
Manchester City - Arsenal
Gepost door op 25 december 2017
Waardering: 0 1 2 3 4 (5/5

Samen met mijn vader bezoek ik een keer per jaar een voetbalwedstrijd in het buitenland. Deze keer werd Manchester City – Arsenal en wat een super trip werd het. Veruit de beste ervaring tot nu toe. De prijs was veruit het goedkoopst wat ik kon vinden en de service van Voordeligevoetbalreizen omtrent de wedstrijd / ticketing was top.
We hadden super goede plekken bij de fanatieke aanhang en zaten op een paar rijen afstand van het veld.



Geverifieerde aankoop
Arsenal - Tottenham Hotspur
Gepost door op 25 november 2017
Waardering: 0 1 2 3 4 (5/5

Fantastische trip gemaakt met Voordeligevoetbalreizen, duidelijke communicatie en goede beschrijving voor ter plaatse. Dank Voordeligevoetbalreizen, top!!



Geverifieerde aankoop
Arsenal - Tottenham Hotspur
Gepost door op 23 november 2017
Waardering: 0 1 2 3 4 (5/5

Geweldige derby van Londen gehad, de wedstrijd was top en we zaten recht achter het doel waar de doelpunten vielen.
We zaten schuin boven het uitvak en de mensen om ons heen gingen los bij het vallen van de doelpunten. De haat naar de Spurs en het uitvak was voelbaar hier was de uitslag ook naar. Het contact met Voordeligevoetbalreizen.nl en de uitleg voor de kaartjes was super. Nogmaals bedankt voor deze geweldige ervaring!!



Geverifieerde aankoop
Crystal Palace - Everton
Gepost door op 20 november 2017
Waardering: 0 1 2 3 4 (5/5

Voor het eerst naar een Premier League wedstrijd geweest, cadeau gegeven voor mijn zoons 25e verjaardag hij was er erg blij mee. Genoten van de sfeer, plaatsen dicht op het veld.



Geverifieerde aankoop
Barcelona - Espanyol
Gepost door op 15 september 2017
Waardering: 0 1 2 3 4 (5/5

Met mijn vriendin de stadsderby van Barcelona bezocht. We gingen in de buurt van Barcelona op vakantie, tijdig kaarten gekocht via voordeligevoetbalreizen omdat we deze wedstrijd niet wilde missen. Messi 3x zien scoren, geweldige ervaring beleefd. Bedankt voor alles!



Geverifieerde aankoop
Schalke 04 - Stuttgart
Gepost door op 12 september 2017
Waardering: 0 1 2 3 4 (5/5

Naar Schalke tegen Stuttgart geweest, op een dag heen en weer met de auto. Groot verschil met Eredivisie qua sfeer, we willen zeker vaker heen. Na de wedstrijd nog nagezeten in supportershome. Bedankt voor het verzorgen van de kaartjes en de uitgebreide beschrijving.



Geverifieerde aankoop
AS Roma - Lazio Roma
Gepost door op 3 mei 2017
Waardering: 0 1 2 3 4 (5/5

Top wedstrijd gezien in Rome, helaas geen overwinning voor AS Roma (1-3) maar ondanks dat genoten van een leuke sfeer. Alles was goed geregeld, goede plaatsen in het AS Roma vak. Italiaanse fans en atmosfeer zijn echt geweldig, de goal van AS Roma was kippenvel, stadion speaker ging helemaal los! We gaan zeker nog een keer die kant op, bedankt voordeligevoetbalreizen!



Geverifieerde aankoop
1. FC Köln - Schalke 04
Gepost door op 28 februari 2017
Waardering: 0 1 2 3 4 (5/5

Kaarten via voordeligevoetbalreizen gekocht voor het Schalke uitvak tegen Keulen in de Bundesliga. Echt een topsfeer ervaren, super fanatieke supporters. Buiten het stadion zonder problemen met Schalke sjaal rondgelopen en met Keulen fans gestaan en biertje gedaan, erg gemoedelijk. Ook de stad Keulen is erg leuk, gave tijd beleefd. We komen zeker nog een keer terug.