U ZOEKT IETS ANDERS

Van welke wedstrijd wilt u een offerte ontvangen?

Beoordelingen ( 11 ) RSS Feed
0 1 2 3 4 (5,0/5)

Beoordeling door R. van Monsjou
0 1 2 3 4
VVR had mooie plekken voor ons geregeld in het Emirates stadion voor Arsenal - Liverpool, de kaarten ...
nov 7, 2018
Geverifieerde aankoop
Beoordeling door G. van der Sluis
0 1 2 3 4
D.d. 07 April zijn we s nachts vanuit het noorden des lands rond 02.00 vertrokken richting Calais me ...
apr 13, 2018
Geverifieerde aankoop
Beoordeling door M. Goedhart
0 1 2 3 4
Via Marktplaats in contact gekomen met VVR. Had een kaartje nodig voor de Europa League wedstrijd Ar ...
mrt 14, 2018
Geverifieerde aankoop
logo
Over ons


Welkom bij Voordeligevoetbalreizen.nl!

Voordeligevoetbalreizen.nl is een jonge reisorganisatie uit Noord-Holland gespecialiseerd in het aanbieden van buitenlandse voetbalreizen. Zoals de naam al aangeeft streven wij er naar betaalbare en voordeligebuitenlandse voetbalreizen aan te bieden! Geen onverwachte kosten maar een buitenlande topvoetbalervaring. U regelt het vervoer, wij regelen de rest! Zelf hebben wij door de jaren heen diverse buitenlandse voetbalreizen gemaakt en de ervaring leert ons dat het zelf regelen van vervoer praktischer en goedkoper is. U kunt bijvoorbeeld eenvoudiger een dagje eerder weg gaan vanaf de bestemming of en dag later richting huis vertrekken. Wij bieden u zowel losse matchtickets aan als met hotelovernachting. Wij leveren u graag maatwerk! Ook hebben wij de ervaring dat het veelal fijner is om eventuele vliegtijden zelf te bepalen en de boeking zelf te regelen. Dit brengt verder met zich mee dat er geen winstpercentages op vliegtickets worden berekend wat bij veel andere aanbieders wel het geval is. Niet afhankelijk zijn maar gewoon zoals het u uitkomt!

Naar uw wensen

Naar uw wensen en vooral duidelijk. Deze aspecten staan hoog bij ons in het vaandel. Een verblijf in kwaliteit naar eigen keuze (2 of 3-sterrenhotel op een gunstige locatie in of nabij het centrum) en een duidelijke informatievoorziening (vooraf en tijdens uw reis) zijn hier voorbeelden van. Onze passie met u delen op een eerlijke manier, dat is waar wij naar streven.

Wij bieden voordelige voetbalreizen aan naar diverse landen. Kijk voor uw wensen bij de diverse categorieën en boek uw voordelige voetbalreis naar België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië of Spanje. Ook bieden wij wedstrijden voor de Europa League en de Champions League aan!